بزرگنمایی:
علیرضا زاکانی گفت: آنچه امروز نیاز جامعه ماست حرکت در مسیر تحقق شعار انقلاب اسلامی است و باید بتوانیم شعارها را در مقام عمل محقق کنیم
به گزارش خریدار به نقل از خبرنگار شهر علیرضا زاکانی شهردار تهران در دیدار با نخبگان منطقه 14 ضمن گرامیداشت روز 13 ابان گفت:بسیار خرسندم که محضر شما عزیزان نخبه هستم و از صحبت های شما استفاده کردم و هستند افرادی که دارای ایده هستند و بنده توفیق حضور در بین آن ها را ندارم و امیدوارم بتوانیم با فهم وظایف و رسالت خود گامی در مسیر خدمت به شهروندان برداریم.
شهردار تهران افزود: منطقه 14 دارالمومنین است و به اقتضا ظرفیت های موجود در منطقه و بنده به واسطه وجود شرایطی از جمله گذراندم دوران تحصیلی در این منطقه با اجزا و عناصر آن آگاه هستم و این ظرفیت بالا امکاناتی را برای ما فراهم می کند تا در کنار شهردار منطقه بتوانیم گام موثری پر مسیر خدمت برداریم.
زاکانی گفت: آنچه امروز نیاز جامعه ماست حرکت در مسیر تحقق شعار انقلاب اسلامی است و بتوانیم شعارها را در مقام عمل محقق کنیم.
او ادامه داد: ما در گام دوم انقلاب اسلامی وظیفه دولت سازی و اجتماع سازی را بر عهده داریم و این بدون حرکت بر محور مردم که بخشی از آنها نخبگان هستند امکان پذیر نیست.
شهردار تهران افزود: امروز 2 ماه و 2 روز است که در خدمت مردم هستیم و برای خدمت به مردم برای رسیدن به فهم دقیق باید شفافیتی برای تهران در نظر بگیریم و نکته دیگر این است که بتوانیم بر اساس محور خدمت هم افزایی حاکمیتی برای تغییر در شهر تهران را برای مسئولین ایجاد کنیم.
زاکانی گفت: شهر تهران به تعبیر رهبر عزیز تر از جانمان یک کشور است و وقتی صحبت از 9 میلیون 600 هزار نفر جمعیت شب و 14 میلیون جمعیت روز تهران می شود نیازمندی تغییر و تحول ایجاد می شود.
او ادامه داد: آنان که قابلیت و قدرت تحول در شهر را دارند مردم هستند و مردم باید در مسیر تغییر و تحول قرار بگیرند و در کنار آن نیز از تمام ابزارها استفاده کنیم و به فضل الهی شهری خلاق را ببینیم
شهردار تهران افزود: شهرداری تهران بنا دارد تمام مسئولیت های مرتبط با خود را بپذیرد و خود را در جایگاه یک نهاد خدمتگزار و خدماتی قرار دهد و اگر بتوانیم به سمت مدیریت واحد شهری حرکت کنیم بسیاری از مشکلات شهر و کشور حل می شود زیرا رابطه مستقیمی بین تهران و دیگر شهرها وجود دارد.
زاکانی گفت: یکی از وجوه مغفول مانده در دوره گذشته، جنبه های نرم افزاری شهر است تا بتوانیم به وسیله آن روح شهر را مدنظر خدمت قرار دهیم.
او ادامه داد: امروز نیازمند تحول توامان در روح و کالبد شهر هستیم و برای دنبال کردن این هدف یکی از مسیرها امکان تحقق مردم سالاری در شهر است و باید بتوانیم آن را به درستی پیاده سازی کنیم و برای این مقصود دو مسیر وجود داردکه یکی از آنها بستر فکری و بخش دیگر بهره مندی از نخبگان و فعالان محلی است.
شهردار تهران افزود: باید به سمت مسیری حرکت کنیم که اداره محلات از طریق نخبگان انجام شود و شهرداری در خدمت محلات و نخبگان پایتخت باشد و آنها در عمل امکان را در خدمت بگیرند و در خدمت مردم قرار دهند و این همان سطحی است که هر مرحله نیاز به قرار گاه دارد .
زاکانی گفت: نکته دیگر این است که در کف جامعه توجه بر این است که بتوانیم 52 فعالیت را هدف گذاری کنیم و جریان های جهادی آن را دنبال کنند و از این راه شاخص های محلی تغییر کند.
او ادامه داد: در طول سال باید شهر را زنده و فعال ببینیم و آنچه برای شهرداری مهم است عهده داری مسئولیت ها از سوی شهرداری تهران است و باید بدانیم شهرداری به تنهایی نمی تواند در این مسیر حرکت کند.
شهردار تهران افزود: عظمت و بزرگی افرادی که در این منطقه (منطقه 14) زندگی می کنند را باید بدانیم و تا هستند باید از ظرفیت آن ها استفاده کرد و آنها که از دنیا رفتند نیز در جوار رحمت حق قرار داشته باشند.
زاکانی گفت: سعی ما این است آنچه که در گام دوم انقلاب اسلامی مورد نیاز است بتوانیم وظایف خود را در این حوزه انجام دهیم و خود را فدای مردم کنیم.
شهردار تهران در جمع خبرنگاران:
فعالیت نخبگان شهر تهران در سه سطح ساماندهی می شود
شهردار تهران با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت نخبگان گفت: فعالیت نخبگان و استفاده از پتانسیل آنها در شهر تهران در سه سطح ساماندهی خواهد شد.
به گزارش خبرنگار شهر، علیرضا زاکانی شهردار تهران پیش از ظهر امروز در حاشیه نشست هم اندیشی با نخبگان منطقه 14 در جمع خبرنگاران گفت: موضوع نخبگان در هر مجموعه ای به عنوان پیشران فکری و خلاقیتی یک نیاز اساسی و جدی است.
او ادامه داد: بنابراین در سه سطح فعالیت نخبگان را ساماندهی و دنبال می کنیم. نخست این که درباره نخبگان ملی که بالاترین تعداد آن در تهران وجود دارد باید بتوانیم در مرکز مطالعات شهرداری تهران سامان یافتگی را در خصوص آنها داشته باشیم و این ظرفیت را در اختیار حاکمیت و شهرداری تهران قرار دهیم.
شهردار تهران افزود: سطح دوم فعالیت پیرامون نخبگان به عنوان پیشانی فکری در مجموعه شهرداری و اجزای آن باید اتفاق بیفتد. بر همین اساس دبیرخانه ای در شهرداری تاسیس کردیم تا در همه سطوح شهرداری چارچوبی تنظیم می شود که هیات های اندیشه ورزی داشته باشیم که هم برای مشاورین و معاونین و هم برای مدیران مناطق و سازمان ها و شرکت ها بتوانیم از این هیات ها بهره بگیریم.
زاکانی ادامه داد: سطح سه ناظر به محلات است. در موضوع مشارکت مردم توجه ما به این است که نخبگان و موثرین هر محل را گرد هم آوریم تا برای ما ایده پردازی و تصمیم سازی و بر ما نظارت کنند و برای محله خودشان تصمیم بگیرند و در کف هرم اجتماعی نیز شرایط را به سمتی حرکت دهیم که موثرین و فعالین هر محل با فعالیت های خود بتوانند پارامترهای زیست پذیری شهر و شور و نشاط و تلاش در مدار نخبگان برای رسیدن به محله مطلوب و تعلق مکانی بهتر و زمینه رشد یافتگی بیشتر را فراهم کنند و شهرداری خود را در خدمت مردم قرار دهد.